Részletek
Adatok
Részletek
A Teriyaki szósz a Japán konyha jellegzetessége. Egy olyan speciális szósz, melyben a húst pácolják, illetve mellyel az ételeket az elkészítés utolsó fázisában ízesítik.
Leggyakrabban csirkéhez és halakhoz, valamint zöldségekhez használják.
Összetevők:
Szójaszósz (ivóvíz, szójabab, búza, étkezési só), Bor (kén-dioxidot tartalmaz), Cukor, Ivóvíz, Ecet, Étkezési só, Fűszerkivonatok, Vöröshagymapor, Fokhagymapor
Leggyakrabban csirkéhez és halakhoz, valamint zöldségekhez használják.
Összetevők:
Szójaszósz (ivóvíz, szójabab, búza, étkezési só), Bor (kén-dioxidot tartalmaz), Cukor, Ivóvíz, Ecet, Étkezési só, Fűszerkivonatok, Vöröshagymapor, Fokhagymapor
Adatok
Cikkszám
ME0213