Részletek
Adatok
Részletek
A felvert habot keményen tartja és megakadályozza a tortalapok gyors átnedvesedését is.
Értékes tejszínes tortáknak szebb külsőt és jobb állagot kölcsönöz.
Elkészítés: 1 liter tejszínhez 50gr habfixálót adunk és felverjük.
Összetevők: cukor, módosított keményítő, csomosódásgátló anyag: trikalcium-foszfát.Nyomokban glutént és tejet tartalmazhat.
Tápérték 100gr portermékben:
Energia 1615 kJ/380kcal
Zsír 0gr
Szénhidrát 95gr ebből cukor 56gr
Fehérje 0gr
Só 0,4gr
Értékes tejszínes tortáknak szebb külsőt és jobb állagot kölcsönöz.
Elkészítés: 1 liter tejszínhez 50gr habfixálót adunk és felverjük.
Összetevők: cukor, módosított keményítő, csomosódásgátló anyag: trikalcium-foszfát.Nyomokban glutént és tejet tartalmazhat.
Tápérték 100gr portermékben:
Energia 1615 kJ/380kcal
Zsír 0gr
Szénhidrát 95gr ebből cukor 56gr
Fehérje 0gr
Só 0,4gr
Adatok
Cikkszám
DRO006
Tömeg
750 g/db